Ouderportaal

Studiereis meester Robin

Beste ouders/verzorgers.

In de week van maandag 21 januari a.s. zal ik een studiereis naar Londen maken. In Londen ben ik uitgenodigd door Apple en ga ik met een aantal collega's van de RVKO (het bestuur van de school) naar de BETT (grote innovatie-ICT beurs voor het onderwijs). Een mooie gelegenheid voor onze school om te kijken hoe wij het onderwijs voor onze kinderen nog betekenisvoller kunnen maken en hen kunnen voorbereiden op een "technologische" toekomst.

De kinderen van 7-8C zijn dit jaar al een aantal keer verdeeld geweest over de groepen 7-8. Zij hebben aangeven het fijn te vinden als zij bij een volgende verdeling in hun lokaal kunnen blijven. Om daar gehoor aan te geven zal de week van 21 januari er als volgt uitzien:

De kinderen van groep 7-8C blijven deze week in hun eigen lokaal. Juffrouw Christel Buitendijk zal die week voor groep 7-8C staan met ongeveer de helft van haar groep. De andere helft van haar groep zal die week les krijgen in groep 7-8A (juffrouw Sanne Simao en Martine Moll). Door het gelijke onderwijsaanbod en een eenduidige aanpak in de groepen 7-8 verwachten wij dat deze week voor allen fijn zal verlopen.

Mocht u toch nog vragen hebben dan verneem ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Robin Nijssen MEd
Groepsleerkracht/ICT-Coördinator/Bouwcoördinator 5-8

Reigerlaan 64
2903 LL Capelle aan den IJssel
010-2847484
robin.nijssen@rvko.nl
www.montessorischoolcapelle.nl

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT